Orakels Raadplegen

http://www.orakels.net/linkons/

Orakels.net

 
 

 

Orakelkaarten

Chakra Wijsheid Orakel

Affirmatiekaarten

Inspiratiekaarten

Inzichtkaarten

Tarot

Elfentarot

Beschermengelen Tarot

Osho Zen Tarot

Paranormale Kracht van Tarot

Lenormand

Lenormand Gilded Reverie

Numerologie

Runen

I Tjing

 

Orakelkaarten, Affirmatiekaarten, Inspiratiekaarten, Inzichtkaarten, Tarot, Lenormand, Numerologie, Runen en I-Tjing

Welkom op Orakels.net! Op Orakels.net kun je verschillende orakels raadplegen en kaartleggingen doen met diverse prachtige orakelkaarten, affirmatiekaarten, inspiratiekaarten en inzichtkaarten. De orakelkaarten, affirmatiekaarten, inspiratiekaarten en inzichtkaarten op Orakels.net bestaan uit prachtige illustraties en spreken levend tot de verbeelding. Het raadplegen van de orakels en het doen van kaartleggingen op Orakels.net is geheel gratis.

Naast de orakelkaarten, affirmatiekaarten, inzichtkaarten en inspiratiekaarten en kun je op Orakels.net ook tarotkaarten en lenormandkaarten leggen. De tarotreadings en lenormandreadings zijn persoonlijk en uniek voor jouw situatie.

Benieuwd naar wat de getallen van jouw verjaardag je vertellen? Kijk dan eens op onze numerologie pagina.

Ook de I tjing en runen worden veel gebruikt op Orakels.net voor inzicht en wijsheid.

Nog meer weten? Kijk dan eens naar welke wijsheden de horoscopen op AstroPsychologie je kunnen leren.

Veel inzicht, wijsheid en een prettig verblijf toegewenst!

 

Orakelkaart van dinsdag 2 mei 2017

Orakelkaar van dinsdag 2 mei 2017

 
 

Aardemagie Orakel

Aardemagie Orakel

De Aarde spreekt ons via haar vele elementen op verschillende manieren aan. De grenzeloze schoonheid van de Aarde met al haar elementen heeft een boodschap voor jou vandaag.

Dierenorakel

Dierenorakel

Dierenzielengidsen zijn zielenhelpers in dierengedaante die je kunnen voorzien van begeleiding rondom levensvragen.

Feeënorakel

Feeënorakel

Dit orakeldek bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen.

Engelenorakel

Engelenorakel

Engelenreading met boodschappen van de Engelen. Wat willen de Engelen me vertellen? Ze geven antwoord op wat je op dit moment moet weten.

Engelentherapieorakel

Engelentherapieorakel

Engelentherapie is een krachtig helend en begeleidend proces waarbij je werkt met je beschermengelen en de aartsengelen.

Zeemeerminnen & Dolfijnen

Zeemeerminnen & Dolfijnen

Het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen Orakel is specifiek ontworpen om je wensen, levensdoelen en dromen te helpen manifesteren.

Soul Coaching Orakel

Soul Coaching Orakel

Het Soul Coaching Orakel zorgt voor een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst.

Godinnenorakel

Godinnenorakel

Iedere Godinnenkaart geeft een specifieke boodschap over hoe je je leven op gebied van gezondheid, relaties, financiën, carrière en spiritualiteit kunt verbeteren.

Daily Guidance from your Angels

Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen met deze steunende en opbeurende orakelkaarten om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Mystic Angels

Mystic Angels

Binnen dit Engelachtige portret krijg je een oud symbool dat helpt om de betekenis van de kaart te versterken met oude wijze lessen en een opbeurende heilige mantra die je jezelf kunt opleggen voor de dag.

The Enchanted Map

The Enchanted Map

54 kaarten die staan voor de plaatsen die je zal bezoeken, de situaties, de bondgenoten en de uitdagingen die je zal tegenkomen tijdens de reis van je leven.

Wisdom for Healing

Wisdom for Healing

De 50 Wisdom for Healing orakelkaarten, door Caroline Myss, zijn een bron van essentiële steun bij ziekte, verlies, eenzaamheid en andere levenscrisis.

Wisdom of the Hidden Realms'

Wisdom of the hidden Realms

Roep de magische werelden en hun mystieke Koningen, Koninginnen, Prinsen en Magische Helpers op en ze zullen antwoord geven op jouw levensvragen.

Grace kaarten

Grace kaarten

Er is een goedwillende energie toegankelijk om je te begeleiden tijdens je leven, en het heeft altijd het beste met je voor. Deze energie is ‘grace’, of ‘lieflijkheid’.

Self-care orakel'

Self-care

52 praktische manieren om bij te dragen aan je zelfzorg. Iedere inspiratiekaart daagt je uit om een specifieke actie te ondernemen om de kwaliteit van je leven op een bepaalde manier te verbeteren.

Spirit Oracle Cards

Spirit Oracle Cards

Spellentjes horen leuk te zijn, het leven hoort leuk te zijn. Benader deze kaarten dus op een speelse manier met als doel om meer vreugde en liefde naar jezelf en de wereld te brengen.

Ask and It Is Given

Ask and It Is Given

Met deze prachtige orakelkaarten ervaar je een versterking van je persoonlijke kracht, welke op het begin misschien onlogisch of zelfs magisch kan overkomen.

ja-maar dilemmakaarten

Ja-maar dilemmakaarten

Raadpleeg deze ja-maar dilemmakaarten bij twijfel, probleem of dilemma.

Secrets of the Millionaire Mind

Secrets of the Millionaire Mind

De inzichten van deze kaarten laten je zien hoe je moet denken en handelen zoals rijke mensen dat doen. Het resultaat: De kans is groot dat je ook rijk wordt!

The Four Agreements

The Four Agreements

The Four Agreements, ook wel ‘De Vier Inzichten’, bieden een simpele, maar toch krachtige gedrachtscode voor het verwezenlijken van persoonlijke vrijheid en waar geluk.

Zen Orakelkaarten

Zen Kaarten

Deze 50 prachtig geïllustreerde Zen kaarten in dit dek geven je vreugde, inspiratie en een nieuw niveau van bewustzijn.

Spirit Messages Daily Guidance

Spirit Messages Daily Guidance

Deze buitengewone kaarten geven je inzicht en ophelder-
ing over de belangrijkste beslissingen in je leven, of om je te bevestigen dat je de juiste beslissingen gemaakt hebt.

Bloementherapie

Bloementherapie

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen.

Opgestegen Meesters

Opgestegen Meesters

De opgestegen meesters helpen je om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen.

Cyrstal Winds

Crystal Winds

Het Crystal Winds orakel geeft helderheid en betekenis aan jouw reis door de kern van je ziel te raken en door je te vragen om de antwoorden binnenin jezelf te zoeken.

Wet van Aantrekking

Wet van Aantrekking

Leer hoe je deze wetten in je voordeel kunt gebruiken en gebruik dit deck orakelkaarten om je te helpen alles te kunnen zijn, doen of hebben wat je maar verlangt.

Levensdoel Orakelkaarten

Levensdoel Orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven.

Helen met de Engelen

Helen met de Engelen

De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen.

Dierenorakel der Druïden

Dierenorakel der Druïden

Het werken met het Dierenorakel der Druïden kan niet alleen on- vermoede zielenroerselen blootleggen, maar kan ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.

Engelendromen

Engelendromen

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan.

Orakel van de Liefde

Orakel van de Liefde

Ben je verliefd of op zoek naar de liefde? Dan is het orakel van de liefde een geweldig orakel om te raadplegen.

Vraag je Gidsen

Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen.

Chakrakaarten

Chakrakaarten

Van stuit tot kruin stroomt er via de chakra’s energie door ons lichaam, maar ze kunnen zich ook vernauwen of sluiten. Wie de ‘taal’ van de chakra’s verstaat, heeft de sleutel tot het herstel in handen.

Engelen en Romantiek

Engelen en Romantiek

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven.

Trillingsenergie

Trillingsenergie orakelkaarten

De Trillingsenergie orakelkaarten tonen de doordringende veranderingen in ons leven en begeleiden ons om langs blokkades te komen.

Indigo Engelenkaarten

Indigo Engelenkaarten

Indigos zijn wilskrachtige, intuïtieve leiders met aangeboren spirituele vaardigheden. De engelen geven speciaal voor Indigo kinderen en volwassenen een kort en bondige boodschap.

Aartsengelen Orakel

Aartsengelen Orakel

Doreen Virtue maakt je met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden.

Gaia Orakel

Gaia Orakel

Het doel van het Gaia Orakel is je de richting van de liefde te wijzen. Zij begeleidt je, en geeft je heling en vrede. We hopen dat ze je zal inspireren en dat je haar liefde mag ervaren.

Magische Eenhoorns

Magische Eenhoorns

Via de Magische Eenhoorns kun je boodschappen ontvangen over, en leiding krijgen bij onderwerpen die te maken hebben met je huidige leven, je toekomst en je spirituele pad.

Moeder Aarde kaarten

Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De Kracht van het Wiel

De Kracht van het Wiel

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Eenhoornkaarten

Eenhoornkaarten

Eenhoorns herinneren ons aan wie we werkelijk zijn. Waar engelen via het hart werken, werken eenhoorns met de ziel.

Aartsengel Gabriël

Aartsengel Gabriël

Met deze mooie kaarten van Doreen Virtue ontvang je zorg, bemoediging en leiding. Dit helpt je vooral wanneer je creatief bent en anderen iets probeert te leren.

Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël is een geliefde en krachtige beschermer, en een betrouwbare gids. Hij kent je doel in het leven en geeft je de beste raad voor de te nemen stappen.

Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare, krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten.

Maria, Koningin van Engelen

Maria, Koningin van Engelen

Moeder Maria is geliefd voor haar oprechte mededogen, zorg en bescherming. Ze geeft intens veel om iedereen, en geeft ons teder moederadvies die we kunnen gebruiken in ons leven.

Chakra Wijsheid Orakel

Chakra Wijsheid Orakel

Bepaal je intenties, doorbreek blokkades en vervul je dromen met de 49 orakelkaarten van deze buitengewone waarzeggingsmethode van Tori Hartman!

Zigeuner Waarzegkaarten

Zigeuner Waarzegkaarten

Deze Zigeuner Waarzegkaarten zullen een ieder boeien. Hopelijk helpen deze kaarten je om je innerlijke weg te volgen.

Engelenkaarten voor Kinderen

Engelenkaarten voor Kinderen

Deze kaarten zullen een stimulans zijn voor de natuurlijke neiging van jonge kinderen om contact te maken en te spelen met hun engelen.

De Geheimtaal van Kleuren

De Geheimtaal van Kleuren

Deze orakelkaarten zijn speciaal gemaakt om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven.

Fluisteringen van de Natuur

Fluisteringen van de Natuur

Verbind je opnieuw met de grote geest van Moeder Aarde en zet een stap in de richting van de diepe rust die overal heerst, naar heling en leiding die ze ons biedt.

De Weg van de Ziel

De Weg van de Ziel

De schitterende en boeiende afbeeldingen van Cheryl Lee Harnish worden internationaal zeer gewaardeerd. Cheryl gebruikt hierbij haar intuïtieve en kunstzinnige vaardigheden.

Begeleiding vanuit de Bron

Begeleiding vanuit de Bron

Onze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten waarin we behoefte hebben aan duiding en begrip van wat er gebeurt in ons leven.

Terugkeer van Spirit

Terugkeer van Spirit

Het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven.

Je Vorige Leven Orakelkaarten

Je Vorige Leven Orakelkaarten

Deze mooie orakel- kaarten zullen je helpen je eigen gedragspatronen te begrijpen, zodat je negatieve blokkades kunt opheffen, meer kunt genieten, je beter voelt en meer liefde ervaart.

Engelenantwoorden Orakelkaarten

Engelenantwoorden

Doreen Virtue en Radleigh Valentine maken met deze orakelkaarten een eind aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt.

Praten met de Hemel

Praten met de Hemel

Je dierbaren in de hemel willen met je praten en hun liefde en hulp aanbieden om je te helpen bij het verwerken van je verdriet.

De Vampiers

De Vampiers

Ontworpen voor degenen die voor moeilijke beslissingen staan, onrust in hun relaties beleven of die de wens hebben om afstand te nemen van hun uitputtende carrières, situaties of mensen.

Cherubijn Engelenkaarten voor Kinderen

Cherubijn Engelenkaarten

Cherubijnen zijn jonge engelen die ons helpen ons hart en geest open te houden voor liefde, en weer de magie van het leven te ervaren door de ogen van een kind.

Magische Boodschappen van de Engelen

Magische Boodschappen van de Elfen

De elfen bieden je praktische aanwijzingen voor de dingen van alledag, zoals relaties, gezondheidsvragen en financiële zaken.

Engelengebeden

Engelengebeden

Je engelen helpen je bij het loslaten van alles dat je niet meer nodig hebt zodat je vrede en harmonie kunt vinden in het heden.

Wijsheid van het Orakel

Wijsheid van het Orakel

Een symbolische taal en communicatiemiddel bestaande uit 52 orakelkaarten gebaseerd op een meningeling van verschillende oude divinatie hulpmiddelen.

Gateway Orakelkaarten

Gateway Orakelkaarten

Dit deck is de sleutel tot het vrijlaten van de eeuwenoude wijsheid in je door het interpreteren van tekenen om je heen en in je dromen.

 
 
 

Affirmaties voor een stressvrij leven

Affirmaties voor een stressvrij leven

Affirmaties voor een stressvrij leven door Louise L. Hay. Een dek van 24 affirmaties om je te helpen een stressvrij leven te krijgen!

Affirmaties voor romantiek

Affirmaties voor romantiek

Affirmaties voor romaniek door Louise L. Hay. Een dek van 24 affirmaties om je te helpen meer romantiek in je leven te krijgen!

Affirmaties voor een Succesvolle Baan

Affirmaties voor een Succesvolle Baan

Een deck van 24 affirmatiekaarten om je te helpen bij het verkrijgen van een succesvolle baan.

 

Affirmaties voor Rijkdom

Affirmaties voor Rijkdom

Gebruik deze affirmatiekaarten om je overtuigingen over geld los te laten, en te accepteren dat er nieuwe kanalen van rijkdom voor je opengaan.

Affirmaties voor Vergiffenis

Affirmaties voor Vergiffenis

Dit affirmatiekaarten deck, bestaande uit 24 affirmatiekaarten, door Louise L. Hay, helpen je bij het brengen van meer vergiffenis in je dagelijks leven!

Affirmaties voor Gezondheid

Affirmaties voor Gezondheid

Deze affirmatiekaarten voor Gezondheid, door Louise L. Hay, helpen je bij het verkrijgen van een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Affirmaties voor Zelfvertrouwen

Affirmaties voor Zelfvertrouwen

Affirmatiekaarten voor zelfvertrouwen, gemaakt door Louise L. Hay, om je te helpen beseffen dat je perfect en compleet bent, hier en nu.

Affirmaties voor Creativiteit

Affirmaties voor Creativiteit

Louise Hay heeft deze affirmatiekaarten geschreven om je te helpen om op ieder gebied in je leven creatief te kunnen zijn.

Mijn dagelijkse affirmatiekaarten

Mijn dagelijkse affirmatiekaarten

Dagelijkse affirmatiekaarten door Cheryl Richardson. Een dek van 50 affirmaties om je te helpen een beter leven te krijgen.

 

Until Today affirmatiekaarten

Until Today

Dit kaartendek, door Iyanla Vanzant, bevat 50 prachtige inspiratiekaarten voor spirituele groei en gemoedsrust.

De Kracht van het Nu

De Kracht van het Nu

Een aansporing om echt aanwezig te zijn in ons leven en vrij te zijn van ons verleden en onze toekomst. Het kan je denken helemaal veranderen. Resultaat: meteen meer vreugde!

De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid is een orakel dat geïnspireerd is op de archetypes van Carl Jung. Elke kaart toont één van de archetypen die onderdeel uitmaken van je psyche/geest.

 

Hart en Ziel

Hart en Ziel

50 inspiratiekaarten, door Sylvia Browne, die onderwerpen raakt zoals vreugde, verdriet, kracht, financiën, liefde, gezondheid en andere zaken die je hart en ziel raken.

Je Uiteindelijke Roeping

Je Uiteindelijke Roeping

Dr. Wayne W. Dyer wil je met deze inspiratiekaarten niet alleen laten weten, maar ook laten ervaren dat inspiratie iets is dat je kunt ontwikkelen.

Inspiratiekaarten Danielle Ducheine en Hellen Nijdam

Inspiratiekaarten

Deze 36 inspiratiekaarten, gemaakt door Danielle Ducheine en Hellen Nijdam geven boordevol inzichten waar je blij van wordt.

 

Mijn Spirituele Gedachten

Mijn Spirituele Gedachten

De kaarten zijn bedoeld om je onbewuste te stimuleren en te activeren, om je te helpen op je spirituele reis.

Een Nieuwe Aarde

Een Nieuwe Aarde

De blauwdruk voor een nieuwe samenleving, gebaseerd op spirituele waarden. Wat kunnen we zelf doen om de verandering teweeg te brengen?

Gelukkig zijn moet je durven

Gelukkig zijn moet je durven

52 inspirerende sleutels, door Rosalinda Weel, om te leven vanuit je hart. Geluk is een glimlach van je hart.

 

Miracles Now

Miracles Now

Iedere inspiratiekaart bevat een krachtige, levensveranderende boodschap bestaande uit maximaal 140 karakters zodat hij makkelijk te tweeten is of op facebook te plaatsen.

Inzichtkaarten

Inzichtkaarten

Deze inzichtkaarten van Dick Nijssen zijn de vrucht van jarenlange ervaring in het therapeutisch werken met mensen.

Ultieme Inzichtkaarten

Ultieme Inzichtkaarten

Deze kaarten kunnen soms confronterend zijn wanneer ze je uitnodigen om eerlijk te kijken naar de manieren waarop je jezelf en anderen tekort doet.

 
 

Psychologische Inzichtkaarten

Psychologische Inzichtkaarten

Trek een inzichtkaart en de tekst zal, volgens de wet van synchroniteit, op dat moment belangrijk zijn voor jouw bewustwordingsproces.

Spirituele Inzichtkaarten

Spirituele Inzichtkaarten

De spirituele inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw spirituele Pad.

Reiki Inzichtkaarten

Reiki Inzichtkaarten

Reiki inzichtkaarten kunnen je inzicht geven in je eigen specifieke groeiproces. Er kan iedere dag een kaartje gepakt worden en kijk dan wat Reiki je te zeggen heeft.

 

Vandaag ... voor kinderen

Vandaag … voor kinderen

Vandaag… voor kinderen bevat 80 speelse opdrachten ter ondersteuning van de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind.

Non-dualiteit inzichtkaarten

Non-dualiteit

Deze inzichtkaarten bieden de mogelijkheid om anders om te gaan met uitdagingen en lastige momenten in je leven.

Boeddha Inzichten

Boeddha Inzichten

Je kunt duizende quotes of honderden boeken lezen, maar ze zullen nooit de wijsheid en spirituele begeleiding bevatten die de Boeddha heeft in deze 88 tijdloze inzichten.

 

Tarotkaarten betekenis

Tarotkaarten betekenis

Als bezig bent met het leren van het lezen van tarotkaarten om je kennis over tarotkaarten te vergroten, dan zit je hier goed.

Tarot-decks

Tarot-decks

Er bestaan een heleboel verschillende tarot decks met typische verschillen. Een overzicht van de verschillende tarotdecks.

Tarot dagkaart trekken

Tarot dagkaart

De tarot dagkaartlegging geeft je een basisoverzicht van wat er de komende dag kan gaan gebeuren.

 

Drie tarotkaarten trekken

Drie kaarten leggen

De driekaartenlegging is heel geschikt om raad te vragen bij een concreet probleem. Ze vertegenwoor- digen het verleden, heden en de toekomst.

Tarot blinde vlek legging

Tarot blinde vlek leggen

De tarot blinde vlek legging geeft informatie over de overeenkomsten tussen ons zelfbeeld en hoe anderen ons zien.

Tarot poortlegging

Tarot poortlegging

De ‘Poort’ geeft antwoord op een situatie waarin je bent vastgelopen en op dit moment niet goed meer weet hoe je je daarin het beste kunt opstellen.

 

Tarotsterlegging

Tarotster leggen

De tarotster geeft informatie over de huidige stand van een bepaalde situatie, de stappen die je het beste zou kunnen nemen, waar je voor op moet passen en waar je sterke punten liggen.

Tarot Keltisch Kruislegging

Keltisch kruis leggen

In Tarot is het Keltische kruis de meest gelegde tarotlegging, maar tevens ook één van de meer complexere.

Tarot van de Liefde

Tarot van de liefde

De tarot van de liefde is een leuke en openbarende manier om je te helpen je zielsverwant te vinden of inzicht te krijgen in je relatie om deze te versterken.

 

Engelentarot (simpele reading)

Engelentarot (simpele reading)

Het Engelentarot is rijk aan symboliek en beeldspraak – met engelen, aartsengelen, elfen en meerminnen – en zal je inspirerende leiding geven op je levensweg!

Engelentarot (drie kaarten)

Engelentarot (drie kaarten)

Wat zeggen de engelen in deze tarot over je verleden, heden en toekomst? Trek drie kaarten en ontdek het!

Elfentarot

Elfentarot

De elfen zijn engelen van de natuur die helpen met allerlei aardse zorgen.

 

Beschermengelen Tarot

Beschermengelen Tarot

78 tarotkaarten voor hooggevoelige mensen die verlangen naar de zuivere en gedetailleerde antwoorden van tarot, met bijpassende milde woorden en lieflijke afbeeldingen.

Osho Zen Tarot

Osho Zen Tarot

Lees en leer de beteken- issen van alle 79 Osho Zen Tarotkaarten van de kleine en grote Arcana, of doe een reading.

De Paranormale Kracht van Tarot

De Paranormale Kracht van Tarot

Deze tarotkaarten helpen je een brug te slaan tussen je spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot. Hierdoor kun je putten uit krachtige inzichten op alle gebieden van je leven.

 

Lenormandkaarten betekenis

Lenormand betekenis

Lees en leer de betekenissen van alle 36 Lenormandkaarten op Orakels.net.

Lenormand vs Tarot

Lenormand vs Tarot

Lees en leer wat Lenormand uniek maakt ten opzichte van andere Orakel kaartleggingen zoals Tarot.

Lenormandkaarten kaartcombinaties

Lenormand kaartcombinaties

Lees en leer alle Lenormand kaartcombinaties voor de 36 Lenormandkaarten in de Lenormand.

 

Lenormand dagkaart

Lenormand dagkaart

Wil je weten wat de Lenormand vertelt over jouw dag vandaag? Leg dan hier een Lenormand dagkaart.

Lenormand duo kaartlegging

Lenormand duo kaartlegging

De Lenormand duo kaartlegging is de meest simpele Lenormand kaartlegging die er is en kan gebruikt worden om een direct inzicht te krijgen op een situatie, of voor een direct ja/nee antwoord op een vraag.

Lenormand drie kaarten legging

Lenormand drie kaarten legging

Een 3 kaartenlegging die werkt voor alle type vragen – liefde, relaties, carrière, huisdieren, dagelijkse dingen, etc.

 

Lenormand vijf kaarten legging

Lenormand vijf kaarten legging

Net als de 3 kaarten- legging kan de 5 kaarten- legging alle type vragen beantwoorden, maar met meer informatie, details en inzichten.

Lenormand 3 x 3 kaartlegging

Lenormand 3 x 3 legging

Een erg goede kaart- legging voor een direct antwoord, een snelle kijk naar beïnvloedende factoren of een kijk in de nabije toekomst.

Lenormand Grand Tableau kaartlegging

Lenormand Grand Tableau

De Lenormand Grand Tableau is één van de bekendste en meestgebruikte methodes om Lenormand te lezen.

 

Rune betekenis

Rune betekenis

Overzicht van de betekenis van alle runenstenen onderverdeeld in drie groepen die ieder een gevoelsniveau weergeven.

Getallen van de Engelen

Getallen v/d Engelen

Vraag jij je ook wel eens af wat het betekent wanneer je steeds 111 of 444 tegen komt? De engelen willen ons graag helpen en doen dat door ons berichten te geven door middel van getallen.

Je holistische getal

Je holistische getal

Je holistische nummer vertelt je levensdoel of levensuitdaging en de daarbij komende postitieve en negatieve aspecten.

 

Je persoonlijke dagcijfer

Je persoonlijke dagcijfer

Je persoonlijke dagcijfer laat zien hoe je op anderen overkomt en wordt berekend aan de hand van de dag van de maand waarop je geboren bent.

Je persoonlijke jaartal

Je persoonlijke jaartal

Je persoonlijke jaartal in numerologie geeft je een snapshot van de komende of verleden jaren, gebaseerd op je geboortedatum en het jaar waar je meer over wilt weten.

Huisnumerologie

Huisnumerologie

Nummers zijn vibraties en je woonadres zet de algemene toon voor je gehele leefruimte. Bereken en lees hier je persoonlijke huisnumerologie.

 

Rune betekenis

Rune betekenis

Overzicht van de betekenis van alle runenstenen onderverdeeld in drie groepen die ieder een gevoelsniveau weergeven.

Rune daglegging

Rune daglegging

Voor antwoorden op simpele vragen, kleine problemen en beslissingen om inzicht te krijgen bij het maken van een beslissing of het oplossen van een probleem.

Drie Nornen-legging

Drie Nornenlegging

Deze verleden-, heden- en toekomstlegging is een runelegging bestaande uit drie runenstenen die laten zien wat is, wat was en wat gaat zijn.

 

Liefdesbekerlegging

Liefdesbekerlegging

De liefdesbeker runelegging helpt bij het onderzoeken van de liefde en relatieproblemen.

Keltisch kruis runelegging

Keltisch kruislegging

De Keltisch Kruis runelegging bestaat uit 10 runenstenen en is bedoeld om duidelijkheid te geven over verschillende aspecten in je leven.

Levensboom runelegging

Levensboomlegging

De levensboom runelegging verkent de essentie van je leven in het algemeen.

 

Thor's kruislegging

Thor’s kruislegging

Deze runelegging wordt gedaan met vijf runenstenen die samen een simpel kruis vormen; de vier richtingen van een kompas met een vijfde steen in het midden.

Odin's runelegging'

Odin’s runelegging

Een runelegging bestaande uit vijf stenen die zich focust op het verre verleden, het recente verleden, het heden, de nabije toekomst en de verre toekomst.

I Tjing introductie

I Tjing introductie

Een introductie tot de I Tjing met informatie over het gebruik, de hexagrammen, de trigrammen en de lijnen.

 

I Tjing hexagrammen

I Tjing hexagrammen

Een overzicht van alle hexagrammen van de I Tjing met een beschrijving per hexagram.

Hexagrammentabel

Hexagrammentabel

De hexagrammentabel laat zien hoe een primair hexagram ontstaat uit twee trigrammen.

I Tjing trigrammen

I Tjing trigrammen

Overzicht van de 8 trigrammen in de I Tjing met hun beschrijvingen.

I tjinglegging

Online I Tjinglegging

Doe de gratis online I Tjinglegging op en verkrijg inzicht over levensveranderingen en -situaties.