Gastenboek

1277126_175689309281381_1699772185_o

Lieve bezoeker…
Wat fijn dat u op mijn site wilt reageren!

98 gedachten over “Gastenboek

 1. Zaterdag heb ik de workshop innerlijk kind gevolgd bij Yvonne. Wat was het een mooie dag. We zijn begonnen met een kop koffie en gebakje, veel warmte en gezelligheid. De workshop op zich was echt heel fijn om te doen in een warme en veilige sfeer en onder de liefdevolle en respectvolle maar ook nuchtere begeleiding van Yvonne. Gedurende de workshop is er ook tijd voor persoonlijke aandacht en is er alle ruimte om vragen te stellen. Tussendoor krijgen we een goed verzorgde en lekkere lunch.
  Dank je wel Yvonne voor deze mooie en bijzondere dag

  • Dank je wel Annet, heel graag gedaan!!
   Mede door jullie inzet en openheid kunnen wij tot een mooie overeenstemming komen.
   Fijn dat je het naar je zin heb gehad, tot de volgende keer!
   Dikke knuffel en tot ziens!

 2. Zondag 12 september was een kleurrijke dag. Een workshop wastekeningen maken of te wel encaustic art.🖤🤎💜💙💚💛🧡
  Na een warm welkom was het beginnen met koffie en taart. Dat is op zich al een feestje, dus de toon was gezet voor de rest van de dag.
  Kregen uitleg over het maken van een wastekening, maar ontdekken, voelen en kijken krijgt alle aandacht dus de eerste tekeningen waren dan ook al snel gemaakt. 1 woord BIJZONDER. Iedereen kan het. Maar geen 1 wastekening is hetzelfde. 😊
  Voor je het weet is het lunchtijd. Hier ontbreekt ook niets, en wat een gezelligheid, je voelt je thuis. Je mag hier echt zijn wie je bent. De tekeningen leren “lezen” is de kers op de taart.
  Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, nieuwe inzichten te krijgen en een stap verder te zetten, onder de liefdevolle begeleiding van yvonne. Ik zeg Doen. 🖤🤎💜💙💚💛🧡 dank je wel mooi/lief mens💋

  • Bedankt Linda, voor de mooie omschrijving, het was voor mij ook een feest dat jij en de groep er waren!
   Veel warmte en liefde van mij voor jou!

   Tot snel ziens !

   Yvonne

 3. Gisteren mezelf een kadootje gegeven😊. Een workshop gevolgd bij Yvonne ontdek je innerlijk kind. Waar moet ik beginnen, Wat een warm welkom, voelde mezelf gelijk op mijn gemak. Wat een energie, zo veilig en warm voelde het. Heel de dag door ontvang je kadootje van Yvonne. (Ga niet verklappen wat dat is natuurlijk).
  Er is zoveel ruimte om ECHT jezelf te zijn, je wordt ook flink aan het werk gezet om oprecht naar jezelf te kijken. Waar nodig, krijg je een zacht zetje in de juiste richting. Maar alles met de juiste intensie. Ik heb op deze dag meer gelachen, echt gelachen als in de afgelopen maanden van 2021.😂
  Wil je met jezelf aan de slag, bij Yvonne ben je in veilige handen. Lekker nuchter, gewoon mens zijn , gezien worden en de juiste begeleiding ontvangen die jij op dat moment nodig hebt.
  Ben jij er klaar voor, geef jezelf dit kado. Ik omarm mezelf vandaag , omdat ik blij ben met dat ik mezelf dit kado gegund heb.🙏💜

  Dank je wel prachtige vrouw,……….

  • Dank je voor je lieve worden Linda!
   Fijn dat ik je mocht helpen en ik hoop van harte dat je dit blijft volhouden, geniet van je innerlijk kind!
   Dikke knuffel van mij voor jou

 4. Lieve Yvonne

  Dank je wel voor je geweldige gastvrouwschap op de beurs vandaag in Schiedam.
  Na 5 kwartier rijden erachter komen dat je portemonnee nog thuis ligt…. En dan toch met elkaar zoeken naar een mogelijkheid om een middagje op de beurs door te kunnen brengen.
  Je hart zit op de goede plek, het werd echt heel erg gewaardeerd door ons.
  Bedankt mooi mens!
  Lieve groeten van Daan en Geeske uit Noord-Holland…

 5. Beste Yvonne,

  Ik bemerk waardeoordelen en persoonlijke projecties in je teksten. Een voorbeeld: Bij de huisnumerologie, onder nummer één, geeft u aan dat er sprake is van onwenselijke individualisering en een overschot aan mannelijke energie. Ik lees daarbij geen relativering, zoals bijvoorbeeld, dat het bewonen van zo’n huis een fase in iemands leerproces kan zijn. Wat is het dat je oordeelt en invult dat iemand daar beter niet kan gaan wonen?

  • Hallo Bart, dank voor je schrijven, ben er altijd blij mee!
   Leuk dat u Geïnteresseerd bent in de numerologie.
   Natuurlijk is het zo dat alle huisnummer een fase aangeven, het is ook afhankelijk van de personen die er inwonen.
   Het blijft dus een indicatie van alle dingen die samen komen.
   Maar een ding is zeker, als je in een 1 huis woont is er echt sprake van individualisering en grote kans op alleen zijn omdat dit het fijnst voelt voor de bewoners!
   Harte groet,

   Yvonne

 6. Hoi Yvonne, zat even op jou website en moet zeggen dat er heel wat mooie en handige tips en weetjes erin zitten. Toch zit me iets niet lekker, heb geleerd dat Linker, flinker betekende en dat Rechter, slechter was. Groetjes Harma
  ( ivm De handen en oren)

  • Hallo Herma,

   Wat leuk dat u mijn site bezoekt, ben er altijd blij mee!
   Als ik een reactie krijgt en ik een vraag terug vindt, wil ik daar graag op antwoorden.
   Helaas weet ik niet wat en waar u het gelezen heeft (link)
   Tot ziens!

 7. Hi Yvonne
  Wat heb jij een vrouwelijke creatieve site met sprekende teksten.
  Hoe mooi ontroerend zijn ook de filmpjes van Benji , van de dieren.
  Hoe prettig ook de doorverwijzingen voor wie wil.
  Compliment en chapeau. groeten Annemarie

 8. Hoi Yvonne,

  De beurs in de Margriethal was een succes!
  Weet je dat er een stukje in het AD van 31 oktober geschreven is over je beurs in de Margriethal?
  Ik heb het bewaard voor je =:-))

  Dikke kus,
  Janet

 9. Reactie Beurs;
  Beste Yvonne,
  Wat fijn om aan je beurs afgelopen 30 oktober 2016 te hebben mogen deelnemen, ik ontving een spontane uitnodiging van je en heb me darrop ingeschreven. Zondag mooie consulten automatisch schrift mogen geven en gemagnetiseerd aan een ieder die het nodig had. Dank voor deelname. Warme groet Marina
  Praktijk Lotus Beauty & Healing – Den Haag

 10. Beste Yvonne,
  Het is een heerlijke website om elke dag even op terug te komen. En dan steeds weer iets anders vinden en lezen. Een zeer uitgebreide website met diverse onderwerpen. Het is een heerlijk gevoel om telkens weer een kijkje te mogen nemen. Het meest interessante vind ik de huisnummerologie. Ik hoop dat deze website nog lang bestaan mag.
  Bedankt en groetjes.

 11. Hallo , bij toeval kwam ik op je site terecht. Wat mooi allemaal en zulke mooie dingen te lezen. Ik heb een bericht gedeeld op facebook “jezelf gewaar worden” . Ik kom hier zeker nog vaak terug om te lezen en wie weet ..wat bij te leren.

 12. Lieve yvonne,
  Wat een mooie site en leuk dat ik je per toeval ontdekte .
  Om je te helpen ; ik zie een hoofdstuk op je site waarin de aanhef verkeerd gespeld is Nl BELIJDENIS jij schrijft beleidenis het is dus belijdenis nogmaals om je re helpen,
  Hartelijke groet van magriet

  • Goedemorgen, ik heb het verhaal gelezen over ADHD.
   Inmiddels loop ik al wat jaren af in verschillende zorginstellingen, ook voor haar darmen. Maar wat ik even nog niet kan begrijpen, ik begrijp wel dat voeding invloedt heeft maar ze zeggen ADHD is een onbalans in de hersenen waardoor er een beplaald stofje niet wordt aangemaakt in haar hersen maar dat kun je met voeding dan toch niet verhelpen.
   Graag hoop ik van u te horen.
   Groetjes christine

   • Beste Christine,

    Leuk dat u even op mijn site hebt gekeken.

    Zoals u aangeeft wordt alles geregeld door onze hersenen.
    Dus ook balans en onbalans.
    Ondertussen is er van alles bekend over voeding, die stofjes aanmaken, denk maar aan chocola.

    Zo is het ook met een bepaald voedingspatroon die doorlopend bepaalde delen van de hersenen stimuleert.

    Eens komt er een verbetering, zoals u heeft kunnen lezen op de ADHD pagina, maar er gaat een hele tijd overheen voordat dit zich opent, maar ik ben er van overtuigd dat dit tot een oplossing kan komen.

    Om nog een voorbeeld te geven dyslexie, door het dragen van een bril met bepaalde focussen in de glazen kan het gebeuren dat dyslexie helemaal te verhelpen is. (vangemerttherapie) Je zit in een rolstoel omdat je niet meer kan lopen, desondanks lukt het op een bepaald moment om dit toch te doen omdat er impulsen van buiten komen (dwarslaesie uitgesloten) door het opnieuw stimuleren op welke manier dan ook.
    Impulsen zijn een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven.

    Hoop dat ik u zo een klein beetje geholpen heb en heel veel geduld met de ADHD.

    Met vriendelijke groet,

    Yvonne

  • Beste Yvonne ,
   Vanuit Vlaanderen , kijk ik met bewondering naar je site. Nu vele juist hun site sluiten , omdat er toch niemand komt kijken , doe jij maar voort…..
   Juist daarom noem ik je ” dame van Allures”.

 13. Wow! Mooi site yvonne, veel mooier dan de oude, over zichtelijk en duidelijk. Leuk die vogel horescoop. Klopt percies en de huis nummers. Heee, nee het is nog niet weg. Maar saint josef is begraven in de tuin. De patron van verhuizing.
  Dank je voor je adviezen meis en je vriendschap
  x char

 14. I keep listening to the news update lecture about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some? aeekdcdcbdge

 15. Hoi Yvonne,

  Bij deze wens ik jou ook hele mooie maar vooral gezellige feestdagen.
  Ik vind het leuk om af en toe je site te bezoeken een hoop verschillende onderwerpen dat vind ik er zo leuk aan. Ga zo door!!!

  Groetjes en tot volgend jaar. 🙂
  Ellen

 16. Hallo Yvonne,

  Het is een hele mooie site geworden er straalt rust uit en kracht en veel liefde.
  iedereen kan wel wat vinden waar ze behoefte aan hebben en dat is zo speciaal dat wat jij bent en geeft. gefeliciteerd liefs Mappy Huisman.

 17. Hallo Yvonne, wat een geweldige en functionele website heb jij/ Ik heb een aantal dingen gevonden erop en die ga ik zeker binnenkort bekijken.
  Ik vind hem nu al hellemaal geweldig. Je bent een veelzijdige vrouw en héél lief ook nog. Tot ziens Francien

 18. Hoi Yvonne, mooie website! Er staan heel veel interessante dingen op, waar je echt even voor “moet” gaan zitten… Heb een spirituele dagkaart getrokken en hij klopte! Veel succes met het verder werken aan je site!
  Groetjes en liefs Els en tot 17 november a.s. in Vlaardingen op de paranormale beurs

 19. Hallo Yvonne,
  Wat een mooie site, ik ben al een paar stukken aan het lezen en zal er regelmatig terugkeren om op de hoogte te blijven.
  Je bent een schat en dat mag wel eens gezegd en geschreven worden. Je doet zo veel voor mensen met een zuiver doel: Daar mogen we trots op zijn.
  Blijf jezelf en heel veel succes,
  Ingrid

 20. Hallo Yvonne,
  Heel mooie site, mijn complimenten! Ik kan het niet allemaal in een keer overzien, er staat voor mij erg veel op waar ik over moet denken. Heel veel succes met je site! Dag, Tanagra

 21. hay yvonne bedankt voor de link naar je site hij is erg mooi geworden als zeg je zelf dat hij nog niet klaar is ik kom zeker vaker langs om ff te neuzen en alles op mijn gemak te lezen heb er weer leuke ideeen bij gekregen

  heel veel suc6 met je site

  heel veel liefde licht en kracht
  gr petra

 22. Dame met “Allure”, ik gluur even binnen bij je…………Wat ben je nog steeds een bezige bij…………….je inspireert me…..

  • Hallo Gerard, het programma ken ik jammer genoeg niet, maar wat niet is kan nog komen.
   ik ben maar een leek op dit gebied, tips zijn altijd van harte welkom.
   liefdevolle groet,
   Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *