Houd je Partner nog van je??

 

10 duidelijke signalen dat je partner niet meer van je houdt

Zegt je onderbuikgevoel je dat je Partner niet meer van je houdt?
Als vrouw/man heb je de neiging om dit gevoel te vertrouwen. En, meestal klopt dit gevoel ook. Toch kiezen mensen er soms voor om het te blijven ontkennen door de liefde te zien die er niet is.

Daarom hebben we deze lijst samengesteld van tien van de belangrijkste signalen dat de liefde van je partner voor jou is vervaagd.

  1. Met zijn vrienden jouw tekortkomingen bespreken

Hoewel het normaal is om problemen in relaties met vrienden te bespreken, richt de ware liefde zich ook op de kracht van een partner, niet alleen op de minpunten. Als je partner je tekortkomingen in het openbaar erkent en openlijk lacht om je mislukkingen, dan wordt het tijd dat je nagaat hoe sterk jullie relatie is.

Iemand die je in het openbaar vernedert, heeft geen respect voor je. Vergeet niet, liefde is gebaseerd op respect. Door je in het openbaar kritiek op je te leveren en je verlegen te maken, probeert hij onbewust aan zichzelf en anderen te bewijzen dat je het aan jou ligt dat hij minder van je is gaan houden.

2. Gebrek aan interesse en aandacht voor je verhalen

Vrouwen hebben de neiging om meer begrip te hebben dan mannen en kunnen daarom beter luisteren. Een man die van zijn vrouw houdt, zal moeite doen om te luisteren, zelfs als hij het onderwerp niet interessant vindt. Waarom? Omdat het onderwerp voor jou wel belangrijk is.

Dus, als hij het onderwerp van het gesprek probeert te veranderen of geen gesprek met je wil voeren, dan is dat een teken dat je niet zo belangrijk voor hem bent, en jouw zorgen zijn niet langer zijn zorg.

  1. Je uiterlijk bekritiseren

Zelfs met warrig haar of een te grote pyjama ben je altijd knap voor een man/vrouw die echt van je houdt. Hij zal nauwelijks merken dat je een paar kilo ben aangekomen, totdat je het hem zelf vertelt.

Als je man je vertelt dat het eens tijd wordt om naar de sportschool te gaan of je probeert te overtuigen om plastische chirurgie te overwegen, probeer dan ook niet naar hem te luisteren. Het is niet je uiterlijk waar hij niet meer van houdt, het is het totaalplaatje. Als je gaat afvallen omdat hij dat wil, dan zal hij wel weer iets anders bedenken wat niet goed is.

  1. Minder flirten

Flirten is gezond voor een relatie. Het helpt om gevoelens en wederzijdse interesses weer aan te wakkeren en haalt gelukkige herinneringen naar boven uit het begin van de relatie. Het gaat om speelse foto’s, flirterige teksten en intrigerende dingetjes zeggen.

Flirten moet van beide kanten komen. Dus, als je hem/haar al een aantal flirterige teksten hebt gestuurd zonder dat je een flirterig antwoord kreeg, stop dan met het verspillen van je moeite. Waarom zou hij je anders negeren? Hij is niet meer geïnteresseerd in je!

  1. Negatieve houding ten opzichte van je gewoontes

Helaas heeft iedereen wel iets vreemds en of vertoont soms apart gedrag. Je kunt je 2 uur lang klaarmaken in de badkamer, lange gesprekken voeren met vrienden of de hele dag hetzelfde liedje zingen. Een man die van je houdt zal je aparte gedrag tolereren: Hij zal er nauwelijks over klagen en zal misschien zelfs grappig reageren.

Dus, klaagt je man voortdurend over je gedrag? Hij probeert onbewust te laten merken dat alleen het gevoel dat hij voor jou over heeft, irritatie is, geen liefde.

  1. Niet gevoelig voor jouw emoties

De meeste mannen/vrouwen zullen weg willen rennen als je begint te huilen. Maar een man/vrouw die van je houdt zal je troosten, zelfs als je huilt om iets waarvan hij denkt dat het niet erg is. Hij is gevoelig voor je emoties en zal zich pas gerustgesteld voelen als jij weer kan lachen.

Aan de andere kant is zal huilen in het bijzijn van een man/vrouw die niet meer van je houdt, hem alleen maar bozer maken.

  1. Gebrek aan jaloezie

In een relatie is het heel normaal om signalen van jaloezie te vertonen als andere mannen je aandacht geven. Ja, extreme jaloezie doet meer kwaad dan goed voor een relatie, maar als je man niet bezorgd lijkt te zijn als jij aandacht van andere mannen krijgt, dan moet je je zorgen gaan maken.

  1. Geen lieve dingetjes zeggen en gevoelens uitdrukken

Wat is liefde zonder lieve koosnaampjes, tedere knuffels en gepassioneerde kusjes? Deze acties zorgen voor een bijzondere en intieme sfeer.

Dus, doet je man/vrouw moeilijk als je hem probeert te zoenen, te omhelzen of als je hem bij zijn koosnaampje noemt? Dat hij/zij zo doet komt niet door de typische, mannelijke/vrouwelijke stijfheid. Hij/Zij houdt gewoon niet meer van je.

  1. Je verzoeken weigeren

Een mens die van je houdt, stelt je wensen en verzoeken voorop. Mannen helpen de vrouwen van wie ze van houden graag, omdat het ze de kans geeft om te laten zien dat ze sterk, verantwoordelijk en dapper zijn. Zelfs als hij niet weet hoe hij moet doen wat je van hem vraagt, zal hij een andere manier bedenken om je te helpen.

Dus, als hij geïrriteerd reageert op je eenvoudige verzoekjes, denk dan nog maar eens goed na over je relatie.

  1. Lijkt niet meer geïnteresseerd om je te beschermen tegen gevaar

Het is een natuurlijk instinct voor een man om een vrouw te beschermen. Daarom maakt een man die van je houdt zich zorgen als je alleen op een vreemde plek bent of als je te laat thuiskomt van je werk. Als hij niet in de buurt van je kan zijn, dan zal hij je bellen om ervoor te zorgen dat alles goed met je gaat.

Het punt is, een liefhebbende man zal proberen je te beschermen en te ondersteunen als je het moeilijk hebt. Het is dus een slecht teken als hij niets doet als je verdwaalt in een onbekende stad, of als hij niets doet als iemand anders tegen je schreeuwt. Dit soort gedrag geeft aan dat hij of een laf is of dat hij gewoon niet van je houdt. Wat het ook is, je hebt hem niet nodig.

Heb je een of meer van deze signalen bij je man opgemerkt?

 

 

 

 

 

 

gevonden op facebook