Horoscoop Uit welke Boom?

603155_106072599569488_1297605099_n

 

Uit welke boom ben jij gevallen?

Zoek je geboortedatum op en de daarbij behorende boom, ga dan verder naar beneden. 


01 januari tot 11 januari …………. Dennenboom
12 januari tot 24 januari………….. Olm
25 januari tot 03 februari…………. Cipres
04 februari tot 08 februari ……….. Populier
09 februari tot 18 februari………… ceder boom
19 februari tot 28 februari………… Pijnboom
01 maart tot 10 maart………………Treurwilg
11maart tot 20 maart………………. Lindeboom
21 maart ………………………………..Eikenboom
22 maart tot 31 maart……………… Hazelaar
01 april tot 10 april…………………. Lijsterbes
11 april tot 20 april…………………. Esdoorn
21 april tot 30 april…………………. (Wal)notenboom
01 mei tot 14 mei…………………… Populier
15 mei tot 24 mei…………………… Kastanjeboom
25 mei tot 03 juni…………………… Es
04 juni tot 13 juni………………….. Haagbeuk
14 juni tot 23 juni……………………Vijgenboom
24 juni…………………………………. .Berk
25 juni tot 04 juli……………………. Appelboom
05 juli tot 14 juli…………………….. Dennenboom
15 juli tot 25 juli. …………………….Olm
26 juli tot 04 augustus………………Cipres
05 augustus tot 13 augustus………Populier
14 augustus tot 23 augustus………Ceder
24 augustus tot 02 september…….Pijnboom
03 september tot 12 september…..Treurwilg
13 september tot 22 september…..Lindeboom
23 september……………………………Olijfboom
24 september tot 03 oktober……….Hazelaar
04 oktober tot 13 oktober……………Lijsterbes
14 oktober tot 23 oktober……………Esdoorn
24 oktober tot 11 november………..(Wal)notenboom
12 november tot 21 november………Kastanjeboom
22 november tot 01 december………Es
02 december tot 11 december ……..Haagbeuk
12 december tot 21 december………Vijgenboom
22 december………………………………Beukenboom
23 december tot 31 december ……..Appelboom 

 

Appelboom (De liefde) 
Tengere bouw, veel charme, aantrekkingskracht, aangename aura, flirterig, avontuurlijk, gevoelig, altijd verliefd, wil liefhebben en liefgehad worden, trouw en een tedere partner, erg gul, wetenschappelijke talenten, leeft voor vandaag, een zorgeloze filosoof met fantasie. 

 

Berk (De inspiratie) 
Levendig, aantrekkelijk, elegant, vriendelijk, bescheiden, houdt niet van extremen, verafschuwt vulgariteit, houd van leven in de natuur en stilte, niet erg gepassioneerd, fantasievol, beetje ambitieus, creëert een serene en tevreden atmosfeer. 

Beukenboom (De creativiteit) 
Heeft goede smaak, is bezorgd over haar/zijn uiterlijk, materialistisch, goede organisatie van leven en carrière, economisch, goede leider, neemt geen onnodige risico’s, redelijk, uitstekende levenspartner, dol op fit blijven(dansen, sporten, enz.). 

Ceder (Het zelfvertrouwen) 
Zeldzame schoonheid, weet zich aan te passen, houd van luxe, goede gezondheid, absoluut niet verlegen, heeft de neiging om neer te kijken op anderen, zelfbewust, vastberaden, ongeduldig, houdt er van om indruk te maken op anderen, multi-getalenteerd, vlijtig, bezit een gezond optimisme, wacht op die ene ware liefde, is in staat om snelle besluiten te nemen

Cipres (De trouw) 
Sterk, gespierd, plooibaar,neemt wat het leven te bieden heeft, tevreden, optimistisch, verlangt naar geld en waardering, haat eenzaamheid, gepassioneerde minnaar/minnares die niet snel tevreden is, trouw, heetgebakerd, weerbarstig, schoolmeesterachtig, zorgeloos

Dennenboom (De mysterieuze) 
Buitengewone smaak, waardigheid, gekunsteld, houdt van alles wat mooi is, humeurig, koppig, neigt naar egoïsme maar houdt van degenen die hem na staan, nogal bescheiden, erg ambitieus, getalenteerd, vlijtig, ontevreden minnaar, heeft veel vrienden, veel vijanden, erg betrouwbaar

Eik (De moedige) 
Robuust karakter, dapper, sterk, meedogenloos, onafhankelijk, verstandig, houdt niet van veranderingen, houdt zijn voeten stevig op de grond, een actief persoon.

Es (De ambitie) 
Buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, veeleisend, houdt niet van kritiek, ambitieus, intelligent, getalenteerd, houdt er van om het lot te tarten, kan egoïstisch zijn, erg betrouwbaar, trouw en liefhebber van voorzichtigheid, het brein regeert soms over het hart, maar hij/zij neemt het partnerschap erg serieus. . 

Esdoorn (Onafhankelijkheid van geest) 
Geen gewoon persoon, vol met fantasie en originaliteit, verlegen en gereserveerd, ambitieus, trots, zelfverzekerd, hongerig voor nieuwe ervaringen, soms nerveus, heeft veel complexiteiten, goed geheugen, leert makkelijk, gecompliceerd liefdesleven, wil graag indruk maken. 

Haagbeuk (De goede smaak) 
Van koele schoonheid, let op zijn/haar uiterlijk en conditie, goede smaak, is niet egoïstisch, maakt het leven zo comfortabel mogelijk, leidt een redelijk en gedisciplineerd leven, zoekt vriendelijkheid en erkenning in een emotionele partner, droomt van ongewone minnaars/minnaressen, is zelden gelukkig met zijn/haar gevoelens, wantrouwt meeste mensen, is nooit zeker van zijn/haar beslissingen, erg nauwgezet. 

Hazelaar (De buitengewone) 
Charmant, niet veeleisend, erg begripvol, weet hoe indruk te maken, actieve strijder voor sociale zaak, populair, stemmig, wispelturige minnaar, eerlijk, tolerante partner, nauwgezet gevoel voor oordeel. 

Kastanjeboom (De eerlijkheid) 
Van ongewone schoonheid, wil geen indruk op anderen maken, goed ontwikkeld gevoel van gerechtigheid, levendig, geïnteresseerd, een geboren diplomaat, maar raakt gemakkelijk geïrriteerd en wordt snel gevoelig in gezelschap, vaak door een gebrek aan zelfvertrouwen, gedraagt zich soms superieur, voelt zich niet begrepen, heeft maar 1 liefde in zijn/haar leven, heeft moeite in het vinden van een partner. . 

Lijsterbes (De gevoeligheid) 
Vol met charme, opgewekt, niet egoïstisch, houdt er van om aandacht te trekken, houdt van het leven, beweging, rusteloosheid, en zelf complicaties, is beide onafhankelijk en afhankelijk, goede smaak, artistiek, gepassioneerd, emotioneel, goed gezelschap, vergeeft niet. 

Lindeboom (De twijfel) 
Accepteert wat het leven geeft in een bedaarde wijze, haat vechten, stress en arbeid, heeft een hekel aan luiheid en ledigheid, zacht en bedaard, maakt offers voor vrienden, veel talenten maar niet vasthoudend genoeg om ze tot ontplooiing te brengen, vaak jengelend en klagerig, erg jaloers maar trouw. 

Olm (De grootmoedigheid) 
Plezierige vorm, smaakvolle kleding, bescheiden eisen, heeft de neiging om fouten niet te vergeven, opgewekt, houdt ervan om te leiden maar niet om te gehoorzamen, eerlijke en trouwe partner, houdt ervan om beslissingen te nemen voor anderen, grootmoedig, gul, goed gevoel voor humor, praktisch. 

Olijfboom (De wijsheid) 
Houdt van zon, warmte en vriendelijke gevoelens, redelijk, evenwichtig, ontwijkt agressie en geweld, tolerant, opgewekt en kalm, goed ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid, gevoelig, meevoelend, vrij van jaloezie, houdt van lezen en het gezelschap van wereldse mensen. 

Pijnboom (De speciale) 
Houdt van aangenaam gezelschap, erg robuust, weet hoe hij/zij het leven comfortabel moet maken, erg actief, natuurlijk, goed gezelschap, maar zelden vriendelijk, wordt snel verliefd maar de vlam dooft ook weer erg snel, geeft snel op, alles valt tegen tot hij zijn ideaal heeft gevonden, betrouwbaar, praktisch. 

Populier (De onzekerheid) 
Ziet er erg decoratief uit, niet erg zelfverzekerd, alleen dapper als het nodig is, heeft welwillendheid en plezierige omgeving nodig, erg kieskeurig, vaak eenzaam, grote vijandigheid, artistieke aard, kan goed organiseren, neigt naar filosofie, betrouwbaar in elke situatie, neemt het partnerschap serieus. 

Treurwilg (De melancholie) 
Mooi maar vol met melancholie, aantrekkelijk, erg meevoelend, houdt van alles wat mooi en smaakvol is, houdt van reizen, een dromer, rusteloos, wispelturig, eerlijk, kan beïnvloed worden maar is niet makkelijk om mee te leven, veeleisend, goede intuïtie, lijdt in de liefde maar vind soms een verankerende partner.

 

Vijgenboom (De gevoeligheid) 
Erg sterk, eigenzinnig, onafhankelijk, laat geen tegenstrijdigheden toe in argumenten, houdt van het leven, zijn/haar familie, kinderen en dieren, een beetje een sociale vlinder, goed gevoel voor humor, houdt van ledigheid en luiheid, is van een praktische aard en intelligent. . 


Walnotenboom (De passie) 
Meedogenloos, vreemd en vol met contrasten, vaak egoïstisch, agressief, nobel, brede horizon, onverwachte reacties, spontaan, ongelimiteerde ambitie, niet flexibel, moeilijke en ongewone partner, niet altijd geliefd maar vaak bewonderd, ingenieuze strateeg, erg jaloers en gepassioneerd, maakt geen compromissen.