Wie past bij Wie

 

944738_10200300673231875_498535151_n

Er zullen maar weinig mensen hun droomprins of prinses ontmoeten.

Dan is het nog de vraag, als je de persoon mag tegenkomen of je door de verkeerde eigenschappen de persoon waar je zo gek op bent, niet zelf weer verjaagd.

 

We verspelen door verkeerde eigenschappen veel vriendschappen en andere contacten. We zijn te trots, te eigenwijs, te royaal, onverschillig, gierig, hebberig, agressief enz. enz. Dit is iets wat je op oudere leeftijd pas begint door te krijgen. Als puber en twintiger ben je bezig jezelf te vormen. In je gedrang(gevecht) naar een aardig plekje  op deze wereld, verlies je gemakkelijk de waardevolle contacten waar je later spijt van kunt krijgen. Aan de hand van de getallen kan men veel vertellen. Maar het is niet eenvoudig om te bepalen of je nu wel of niet bij elkaar past. Het leven is vaak een kwestie van aanpassen, leren geven en nemen en vooral respect voor elkaar hebben.

Wanneer je dit begint te beseffen, kun je eigenlijk bijna met iedereen, die dit ook zo voelt, overweg.

Je kunt wanneer je je geboortedatum in zijn geheel optelt, opzoeken wie bij jou het beste past.

Opmerking:

Bij de combinaties van twee getallen zoals 1 met 2 is dit hetzelfde als 2 en 1.

2 met 3 is  gelijk 3 met 2  enzovoort. Dit moet je dus even anders opzoeken.


 

1 met 1

1 personen kunnen met dezelfde hoeveelheid levenskracht het samen ver brengen.

Laat elkaar wel in zijn waarde; dit moet bij jullie bovenaan staan!

Jullie zijn zeer impulsief.Geef andere personen wel de ruimte om even over jullie voorstellen na te denken. Niet iedereen is even snel in het beslissen. Zijn jullie beiden strijdlustig van karakter, dan is het contact snel over, er kunnen nu eenmaal geen twee Kapteins op het schip staan!

 


1 met 2

Deze twee karakters zijn zeer verschillend van nature. De 1 persoon is zeer dominant en de 2 persoon is vaak passief en emotioneel. Uitersten trekken elkaar aan of stoten elkaar af. Als het contact je de eerste dagen een goed gevoel geeft, dan zit het wel goed. Als je twijfelt kun je er beter gelijk mee stoppen omdat puzzelstukjes van verschillende afmetingen niet bij elkaar passen. Je kunt hooguit iemand op een afstand houden en leren waarderen.

 


1 met 3

Jullie kunnen uitermate levendige en bevredigende vriendschap of relaties opbouwen. Anderen zullen vaak jaloers naar jullie opkijken. Zorg dat je met deze dynamiek anderen niet onder de voet loopt. Probeer thuis een prettige en rustige thuishaven te maken. Zorg voor een leuke baan en een actief uitgaansleven. Probeer samen gedisciplineerd te leven want…… de avontuurlijke drang is erg groot!

 


1 met 4

Een 1 persoon heeft een thuishaven nodig, dit kan een 4 persoon heel goed invullen. Jullie houden allebei van afwisseling en veel vrijheid. Een 1 persoon kan met behulp van een 4 persoon meer inzicht krijgen in zijn denken en gevoelsleven, door te praten. 1 mensen zijn dikwijls onzeker, zij zijn wel van goede wil, maar weten niet goed hoe ze iets moeten aanpakken, ze doen veel zonder rustig na te denken.

 


1 met 5

Deze personen zullen het niet makkelijk hebben om lang samen onder 1 dak te werken of te wonen. Er kan sprake zijn van een sterke fysieke aantrekkingskracht, maar dan kunnen jullie er beter voor kiezen een lat-relatie aan te gaan. Jullie zijn samen beslist een levendig stel. Er kunnen regelmatig harde worden vallen, een 5 persoon kan bijzonder kritisch zijn, de gemiddelde 1 persoon houdt hier niet van, hij/zij moet kunnen doen waar hij/zij zin in heeft (wat er in deze persoon opkomt) anders voelt hij zich belemmerd en geblokkeerd.

 


1 met 6

Als een 1 persoon van gezellige uit eten gaan een museum bezoekje, of theater houd, dan kunnen jullie een leuk contact opbouwen, een 6 persoon is bijzonder huiselijk van karakter en heeft niet altijd zin om iedere keer weer ergens op af te gaan. Als een 1 persoon zonder werk of levensdoel met een 6 persoon samenleeft, dan kunt u er op rekenen dat er veel spanning en onrust is.

 


1 met 7

Dit contact lijkt een beetje op het contact van de 1 met de 2 persoon. Deze karakter kunne elkaar goed aanvullen. 7 personen houden niet van onrust in huis of onder druk te staan. Een 1 persoon zal zijn vertier grotendeels buitenshuis met zijn vrienden moeten zoeken. Een 7 persoon gaat graag zijn eigen gang en leeft in zijn eigen (droom) wereld. Jullie moeten oppassen met teveel alcohol. Het kan zijn dat jullie moeten leren om grenzen aan te geven.

 


1 met 8

Niet direct een gemakkelijke combinatie,  door koppigheid en trots kunnen jullie elkaar het leven bijzonder moeilijk maken. Leer elkaar te waarderen. Probeer naar elkaars beweegredenen te vragen, want door vragen en met elkaar te praten leren jullie elkaar kennen. De 8 persoon is dikwijls een serieus persoon, de grappen en grollen van de 1 persoon zullen niet altijd gewaardeerd worden, Bij jullie moet de belangstelling in dezelfde richting gaan, anders is het moeilijk vol te houden. Jullie zouden samen een klein bedrijfje op kunnen zetten.

 


1 met 9

Dit contact lijkt een beetje op 1 met 3, het kan een hele gezellige en levendige relatie zijn. Jullie hebben allebei de behoefte aan ondernemen, ga samen veel sporten of op vakantie. Denk er wel aan dat de boog niet altijd gespannen kan staan, af en toe rust nemen is hard nodig. Het verzorgen van kinderen of huisdieren zal een kalmerende invloed op jullie beiden hebben.


2 met 1 zie uitleg bovenaan


 

2 met 2 

Jullie kunnen geen goede gevoelsband opbouwen, jullie houden van rust, van gezelligheid en natafelen met een lekker glas wijn, Een blik is vaak al voldoende om elkaar te begrijpen. Toch zullen jullie moet beseffen dat de buitenwereld meer informatie nodig heeft. Je kunt iemand wel lief aankijken, maar je zult het toch onder woorden moeten brengen, wat je wilt of vindt. Voor de buitenwereld kunnen jullie wat plakkerig overkomen, een beetje inspiratie en vuurwerk kan geen kwaad. Jullie zullen erg gelukkig zijn als er een (schoon)vader of vriend wat bij jullie komt klussen.

 


2 met 3

Een 3 persoon zal erg zijn best doen zodat er altijd wel wat te beleven valt. Een 2 persoon met dezelfde belangstelling zal hem met vreugde volgen. Een 3 persoon moet een 2 persoon niet te veel onder druk zetten met allerlei levensvragen.

Geef de 2 persoon voldoende tijd om over een vraag/kwestie na te denken.

 


2 met 4

Deze twee personen zijn zeer geschikt om samen een aantal kinderen te hebben. Zij zullen hier veel plezier aan beleven. Een 2 persoon is bereid om veel voor zijn kinderen te doen. Hij zal met veel liefde het oude ledikantje schuren en schilderen. Neem ook wat ruimte voor jullie eigen vrije tijd en zoek een goede oppas.

Je kunt niet altijd alleen achter de kinderen aanlopen. Trek er eens een avondje of een weekendje samen op uit!

 


2 met 5

Een 2 persoon voelt goed aan wat de 5 persoon nodig heeft, een 5 persoon is dikwijls onzeker en ligt vaak met zichzelf in de clinch. De 2 persoon kan die niet oplossen, hij is daar te zacht voor! Waarschijnlijk is deze combinatie in vele gevallen niet echt gunstig omdat er veel onopgelost blijft liggen. Als jullie toch samen in zee gaan moeten jullie bereid zijn om hard aan jullie relatie te werken.

 


2 met 6

Ongeveer is dit net als op 2 met 2.Deze mensen houden van een beetje gezelligheid op zijn tijd. Als jullie leren met elkaar te praten, kunnen jullie ver komen.

Een 6 persoon kan erg koppig zijn en een beetje lui overkomen, jullie zouden samen kunnen dansen of in een koor gaan zingen. 1 persoon zal moeten aangeven wat er gaat gebeuren anders zal er veel verwateren.

 


2 met 7

Gevoelsgetallen kunnen in vrijwel alles goed met elkaar overweg, luister goed naar je gevoel, je moet er naar durven luisteren. Het zou onverstandig zijn om samen in het zakenleven te stappen, omdat dit alleen maar zou zorgen voor misverstanden en problemen. Ga eens op een intuïtieve ontwikkelingscursus, je leert jezelf dan beter te begrijpen. Pas op met alcohol in de avonduren, jullie zakken te gemakkelijk door!!


 

2 met 8

Deze combinatie is er een waarvan jullie beiden op een ander golflengte zitten, waar door jullie langs elkaar heen leven. Jullie karakters zijn nogal verschillend.

De kosmos heeft jullie bij elkaar gebracht vanwege je gedrag/daden uit het vorig leven om een aantal levenslessen te leren die jullie toen hebben nagelaten (of niet heb kunnen voltooien) Is een 8 persoon te hard, kortaf en zakelijk in zijn houding dan wordt de relatie niets!


2 met 9

 Deze combinatie gaat erg goed of zeer slecht, het is een kwestie van elkaar aanvullen of volledig afbreken, jullie hebben een sterke fysieke aantrekkingskracht op elkaar.  Voor deze personen is het noodzaak een baan buitenshuid te hebben. De 2 persoon wil graag in zijn eigen huis leven  en zonder bemoeienissen zijn eigen gang gaan. De 9 persoon heeft veel beweging en avontuur nodig.

3 met 1 en 3 met 2 : zie boven als 1 met drie en 2 met 3

 


3 met 3

Dit is een combinatie met veel mogelijkheden, 3 mensen trekken elkaar aan als magneten, ze hebben iets uitdagends/frivools over zich. Zij moeten aan al hun opwellingen uiting geven. 3 mensen wordt aanbevolen de relatie rustig op te bouwen, zij lopen veel te hard van stapel. 3 mensen doen niet moeilijk en zijn in voor allerlei avontuurtjes, zij trekken er vaak op uit en stellen zich doorgaans te aanhankelijk op.

Probeer ruimte te houden voor je eigen ontwikkeling!


 

3 met 4

Deze combinatie is een hele goede omdat de 4 persoon open staat voor de gedachten en de plannetjes van een 3 persoon. Een 4 persoon is veel stabieler en rustiger. Een 3 persoon weet vaak geen maat te houden en gaat steeds door. De 4 persoon kan de 3 persoon de nodige positieve feedback geven, De 4 personen hebben de mogelijkheid om rustig te zeggen wat zij vinden. Deze combinatie is goed omdat jullie beiden van ondernemen en onderzoeken houden. Een interessant gesprek, over de zin van het leven, doet jullie beiden goed.

 


3 met 5

Dit zal een boeiende maar zeer onrustige en onstabiele vriendschap of relatie zijn.

Als beiden krachtigen persoonlijkheden niet bereid zijn om water bij de wijn te doen, zal dit vaak op  pittige ruzies uitdraaien. Beide karakters hebben te sterke eigenzinnigheden. Zij moeten beseffen, dat er ook andere meningen dan die van hen zijn, wel kunnen zijn veel kwijt in het liefdes,- en uitgaansleven.

 


3 met 6

Een mooie combinatie die jaren kan duren, een goed huwelijk zit er dik in!

De persoonlijkheden vullen elkaar aan op een ongedwongen manier. Het is belangrijk dat de 3 persoon ruimte maakt om zijn eigen ideeën tot uitdrukking te geven.

 Hij mag/kan de 6 persoon niet altijd  betrekken bij alles wat hij doet of wilt gaan doen.

Jullie huis zal smaakvol zijn en in de toekomst gaan jullie misschien aan de rand van de stad wonen of zelfs nog verder daar vandaan. Samenwerking met bijvoorbeeld dieren is jullie ook op  het lijf geschreven.

 


3 met 7

Deze combinatie is voor een 7 persoon te onrustig, 7 personen hebben ontzetten veel ruimte nodig om alleen te kunnen denken. 3 personen zijn voor een tijdje wel leuk maar te druk. Een 7 persoon zal na verloop van tjd kunnen opbranden, deze combinatie zal wel redelijk goed kunnen gaan wanneer de 3 persoon, door het type werk, vaak wat langer van huis is, bijvoorbeeld als schipper, muzikant of vertegenwoordiger.


3 met 8

Dit is een redelijke combinatie als de 8 persoon voor de vele ideeën van het 3 karakter op wil en durft te staan. De 8 personen zijn over het algemeen ernstig van karakter en houden niet van grappen en grollen van de 3 persoon. 8 mensen betrekken de grappen vaak op zichzelf. Een 3 persoon voelt zich bij een 8 persoon op den duur wat opgelaten, dit komt omdat de 3 persoon zijn ei kwijt moet. Ik vermoed dat jullie beter kennissen kunnen zijn dan een relatie hebben.

 


3 met 9

Een zeer levendige combinatie met erg veel mogelijkheden. 9 personen voelen intuïtief aan wat een 3 persoon wil. Het zijn echte avonturiers die regelmatig wat tijd moeten inlassen om weer tot rust te komen. Deze mensen kunnen zeer luidruchtig zijn, de buren zullen dit niet altijd waarderen. Probeer respect te hebben voor je omgeving, je bent hier niet alleen!


4 met 4

Dit is een rustige combinatie, je zult in deze combinatie meer wilskracht moeten hebben als je je plannetje wil laten uitkomen. Sommige 4 personen zijn excentriek. Zij laten als zij er niet voor oppassen, binnen de kortste tijd randfiguren in hun huis te logeren hebben. Zij hebben vaak progressieve denkbeelden, die weerstand bij de traditioneel ingesteld mensen kunnen oproepen. Sommige e 4 mensen zijn slordig van karakter, zijn nemen het niet altijd even nauw in de huishouding.

 


4 met 5

Niet direct een ongunstige combinatie, zij hebben een brede belangstelling over veel onderwerpen en kunnen goed samen praten. Een moeilijke combinatie voor een liefdesleven, 5 personen moeten hun lichamelijke en seksueel energieën kwijt.

Veel 4 personen houden niet van geregelde sex, zij houden meer van knuffelen en  zacht masseren. De onverschillige houding van een 4 in onder andere de huishouding kan de 5 persoon op den duur opbreken.

 


4 met 6

Een goede combinatie voor mensen die niet van dikdoenerij houden, zij zullen openstaan voor elkaars wensen en ideeën. Door de vriendelijke houding naar anderen mensen zullen zij ook gemakkelijk mensen voor zich weten te winnen. Als de 6 persoon zich niet al te aanhankelijk opstel en de 4 persoon de ruimte geeft voor eigen bezigheden dan kunnen ze een langdurige relatie opbouwen.

 


4 met 7

Dit is geen sprankelende maar ook geen ongunstig combinatie, jullie houden beiden van rust en ruimte om je heen. De inzichten van de 4 persoon over de opvoeding van kinderen en de grote liefde voor kinderen van een 7 persoon maken jullie geschikt ouders. 7 mensen hebben de behoefte om over hun spiritualiteit  te praten. 4 mensen zijn zelden afwijzend tegen anderen en tegen minder gangbare gedachten.


 

4 met 8

Dit is een combinatie die elkaar volledig aanvult of helaas helemaal afbreekt. 4 personen zijn grensverleggers en houden absoluut niet van vaste regel en vormen. Zijn staan altijd open voor nieuwe avontuurtjes. 8 personen zijn zeer praktische, nuchtere mensen die van duidelijkheid en van vaste regel houden. Zij willen altijd weten waar zij aan toe zijn. Beide karakters kunnen serieuze problemen veroorzaken als ze geen compromissen sluiten.

 


4 met 9

Een goede combinatie omdat er veel stof is om over te praten. 9 mensen hebben doorgaans een brede belangstelling, dit is prettig voor een 4 persoon. 4 personen hebben vaak onconventionele gedachten, ze zijn een beetje excentriek van aard. Dit is voor de 9 persoon geen punt want zij horen graag nieuwe ideeën. Een 9 persoon moet niet te dominant zijn want daar houd de 4 persoon niet van!

 


5 met 5

In deze combinatie zou goed kunnen, dat beide interesse hebben in het volgen van een cursus of met veel plezier de ontwikkeling volgen van bijvoorbeeld de computer. Ze houden van onderzoeken en uitzoeken. Als beiden veel ideeën hebben en ze ook willen uitvoeren, dan is het bijna onmogelijk om dit zonder wrijving te doen. Zorg voor afstand en ruimte. Jullie kunnen zowel heel serieus zijn als een losbandig leven leiden. 5 mensen zijn erg kritisch en kunnen het zichzelf onmogelijk maken, zij hebben weinig rust in zichzelf. Zorg voor voldoende nachtrust!


 

5 met 6

6 mensen houden van rust en degelijkheid, dit kan botsen met een 5 karakter. Het hangt er vanaf welke kant van de 5 persoon naar boven komt. Is het de nerveuze eeuwige zwerver die zich nergens op zijn gemak voelt of een degelijke 5 persoon.

6 Mensen kunnen na verloop van tijd behoorlijk gaan ergeren aan dit dikwijls losbandige karakter. Maar een 6 persoon zal dit niet zo snel laten merken, dit komt omdat ze niet van strijd in huis houden. 5 mensen kunnen de 6 mensen, die doorgaans een beetje passief zijn, inspireren en daardoor wat leven in de brouwerij brengen. Het kan een goede combinatie zijn als er duidelijke afspraken worden gemaakt, waar men zich dan ook aan moet houden.


 

5 met 7

Dit zijn personen die elkaar niet snel zullen aantrekken. Ze hebben allebei hun eigen stijl van leven. 5 mensen zijn altijd in de weer en 7 mensen houden ervan om in hun eigen veilige droomwereldje te zitten. 5 mensen zoeken altijd de drukken, snelle wereld op, een avontuurtje op wat voor gebied dan ook is hen nooit te veel. Misschien kunnen zij een lat relatie hebben, maar die zal zo oppervlakkig zijn dat dit geen lang leven beschoren is.

 


5 met 8

Dit kan een redelijk goede combinatie zijn omdat jullie allebei naar aardse genoegens op zoek zijn. Jullie kunnen genieten van etentjes of een film en vinden het heerlijk om naar (politieke) debatten te luisteren om samen een beetje strijd te voeren. Een 8 persoon vind zeker niet alle grappen en grollen leuk van de 5 persoon, maar heeft zo’n sterk karakter dat hij een 5 persoon  wel aankan. De 8 persoon kan een vaderlijk of moederlijk type zijn. Dit vind de onzekere 5 persoon fijn omdat deze de wereld als dreigend ervaart.


 

5 met 9

Dit is een zeer goede combinatie met erg veel mogelijkheden, jullie houden allebei van veel afwisseling en avontuur en zijn altijd in beweging. Jullie intellect is aan elkaar gewaagd en kunnen een enorme aantrekkingskracht op elkaar hebben. De buren kunnen af en toe last hebben van de luidruchtigheid van deze persoonlijkheden. Kijk op je heen, je bent niet alleen op de wereld!

 


6 met 6

Dit is een goede combinatie waar veel liefde en genegenheid aanwezig zal zijn. 6 mensen zullen elkaar goed aanvullen want ik ga er vanuit dat ze niet helemaal hetzelfde zijn. De een houdt bijvoorbeeld de huisdieren en de tuin bij en de ander doet met plezier de boodschappen en wil graag koken. Deze mensen houden van het leven en trekken automatisch mensen aan die graag de gezelligheid van hun nabijheid genieten. 6 mensen kunnen ook te huiselijk of passief zijn. 6 mensen moeten er samen opuit gaan. Ontwikkel je spiritueel bewustzijn en uit ook je dankbaarheid.


6 met 7

Dit is een aardige combinatie als de 6 persoon ook open staat voor spiritualiteit. Onder 6 mensen kunnen eigenwijze en koppige personen zitten die nergens voor open staan. als dit zo is zal de relatie met een 7 persoon op niets uitdraaien. Over het algemeen zijn jullie rustig en kunnen het goed met elkaar vinden. Veel 6 personen houden van koken, maar zij zullen er rekening mee moeten houden dat 7 personen niet zo goed tegen zware en vette kost kunnen.


6 met 8

Een redelijk goede combinatie zolang er maar naar elkaar mening wordt geluisterd. De 8 persoon zal moeten leren om zijn werkelijke gevoelens onder woorden te brengen. Dit komt de 6 persoon ten goede want hij houdt niet van onduidelijkheid en onzekerheid. In het begin van de relatie zullen jullie elkaar moeten aftasten omdat jullie allebei een eigen denkwijze hebben. Komen jullie hier doorheen dan is de kans groot dat het een langdurige vriendschap of huwelijk zal worden. Goed voor de relatie: jullie zouden samen aan muziek of toneel kunnen doen. Jullie houden van mensen om je heen!


6 met 9

Een zeer goede combinatie waarbij erg veel mogelijk is. Je zou kunnen zeggen dat de persoon de vrouwelijke kant (aanpassend en verzorgend) sterk vertegenwoordigd is en de 9 persoon  de mannelijke kant (ondernemen en duidelijk zijn).6 mensen worden graag geïnspireerd door de 9 persoon. Beide personen houden van uitstapjes en gezelligheid, samen zullen zij ervoor zorgen dat er altijd iets te doen is!


 

 7 met 7

Deze twee  karakter voelen elkaar intuïtief goed aan. Deze personen in deze combinatie moet zich realiseren dat ze ook verbaal moeten zeggen wat ze vinden. De omgeving kan hen niet altijd goed volgen. Dit kan misverstanden veroorzaken, zij zijn enigszins dromerig en naar binnen gericht. Het is voor jullie erg belangrijk dat jullie initiatieven nemen.7 personen zijn dikwijls tegenpolen van de vuurgetallen 1,3 en 9. deze ervaren zij vaak als te druk. 7 personen moeten extra moeite blijven doen om naar buiten te komen. Alleen zijn en eenzaamheid kan altijd op de loer liggen.

7 personen zouden doorgaans een verzorgende taak op zich nemen of iets goddienstig of spiritueels moeten doen. Wees niet te opofferend en neem niet de problemen van heel de wereld op je schouders , iedereen heeft zo zijn eigen lessen te leren!


 7 met 8

Een combinatie die goede mogelijkheden bied als de 8 persoon belangstelling heeft in het paranormale en de dromenwereld van de 7 persoon. Enkele 8 personen zijn erg nuchter en moeten hier niets van hebben, jullie hebben beide ruimte nodig voor je persoonlijke bezigheden en ontwikkelingen. 7 mensen voelen intuïtief aan wat de 8 persoon wil of denkt. 8 personen moeten 7 personen geregeld laten blijken wat ze voor deze persoon voelen, door bv een klein presentje te geven. Dit heeft de 7 persoon hard nodig voor het zelfvertrouwen, 7 personen kunnen snel onzeker worden.


 7 met 9

Een goede combinatie waarbij veel mogelijk is. Beiden voelen elkaar aan. Het is voor allebei nodig om bij te praten omdat er veel door de hoofden gaat.

9 personen moet de 7 personen wel de tijd geven om uit te spreken, zij vergeten dit vaak in hun vuur. Beide personen kunnen ook van het alternatieve houden en daar iets mee doen.


8 met 8

Een combinatie waarin de mensen vaak met elkaar zullen strijden wie er gelijk heeft

Er moeten beslist ander invloeden zijn bij dit koppel om goed te kunnen functioneren. Is een van de twee de 1e of de 12e geboren, dan komt er automatisch meer duidelijkheid. Mogelijk dat de twee achtpersonen beter met elkaar in een kantoor kunnen werken dan dat zij een relatie hebben. Twee gelijke polen stoten elkaar dikwijls af, maar het gebeurd wel vaker dat mensen later, als zij aan elkaar gewend zijn, alsnog goed met elkaar overweg kunnen.


 8 met 9

Een goede combinatie met veel mogelijkheden. Het zijn beide karakters die niet van praten houden, maar meer van aanpakken. Zij zijn in staat om het hele huis van dak tot de kelder te verbouwen. Kinderen zullen met deze krachtige ouders goed weten waar zij aan toe zijn, maar het kan ook soms iets te duidelijk verteld worden.

Denk dan aan je eigen jeugd hoever je kunt gaan. Dit koppel is aan elkaar gewaagd, zij zullen bij conflicten er niet lang omheen draaien. Deze mensen hebben zoveel in huis dat ze best samen een klein bedrijfje (eventueel aan huis) kunnen opzetten.


 9 met 9

Ook een goede combinatie met zeer veel mogelijkheden.  Het zijn mensen die van avontuur houden. Zij moeten er alleen voor oppassen dat zij niet teveel in hun eigen wereldje opgaan en daardoor andere mensen niet zien staan. Aan dit levendige duo zal de buitenwereld zich regelmatig de neus stoten. Probeer anderen om hun mening te respecteren, hoe kortzichtig de mensen ook kunnen zijn. Het is goed om veel van de wereld te gaan zien en dan op latere leeftijd er over denken of alles naar wens is verlopen. Dit is geen combinatie voor piekeren en depressie, maar een sterke trilling van ondernemen.